Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undran..


Du är.....

De orden du sa, de värmde och ligger kvar.

Du höll min hand i din, varför släppte du?

Du rörde vid något du inte vet något om…

Du sände ett hopp, en tro, en längtan..

Varje påminnelse om dig, utan ljus att finna.

Svider i såret, liksom en dörr, du öppnar och stänger.

Varje bra minne av allt, är dock ett minne.

Du gjorde allt gott, det dåliga vändes till hopp.

Varje sekund av mitt liv påminns jag.

Livet växer, jag med det.

När kommer vi och ses nästa gång?

Jag tror inte jag släpper din hand nästa gång…




Fri vers av Smurfan
Läst 607 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-25 20:52



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet...
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan