Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det skär sig ibland


betongglas


jag smyger utanför era hörn
av välvilligt förfalskad trygghet
utan att försöka väcka

bara lyssnande på dess klang
och vad som skär sig
mellan leenden, sorg, ord

liksom ingen kastar in sten
i min smäckra bubbla av glas

försökte ni sprang jag långt

blåste mig en ny

i betongglas




Fri vers av molly crayons
Läst 488 gånger
Publicerad 2005-07-31 18:26



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
denna gillar jag. dikten är välskriven och ger en bild av någon som inte törs ge sig hän någonting. och ju mer man bjuder in, desto mer avskärmar diktaren sig.
(detta är ju bara en tolkning)
jag får alltså tanken att den handlar om dig, och hur mycket du törs lämna ut av dig själv på tex denna sida.

hittils gör du ett gott jobb :)
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons