Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,.,


Självbekräftelse

Hur tänker du?
Sa läraren till klassens clown

Han sa ingenting
Han bara log
För han hadde fått det han ville ha
Lite mer uppmärksamhet
Än gång till idag

Då alla blickar var vända mot honom
Då alla var tysta och tittade
vad hans
nästa
drag
skulle bli

5 minuter senare
Var han tid i rampljuset förbi
Men på 5 minuter
levde han sitt liv




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-26 23:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag syns hela tiden på poeter..så jag behöver inget eget liv
2008-09-27

  Blåbäret
alla vill bli sedda på ett eller annat vis...olika metoder bara...olika självförtroenden...
2008-09-26

    XxtystnadenxX
haha, alltid bra att veta :)
nej men alvarlit, jag fattar inte?
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX