Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart leder vägen






Jag vet inte
vart vägen leder

förrän jag gått den.

Tankarna
jag inte tänkt
kan jag inte förstå
innan jag tänkt dem

Ur erfarenheten
växer medvetenheten

tillräckligt stark
för att bli mark

åt både drömmar
och handling




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 351 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-27 11:30



Bookmark and Share


  Yvonne
Djupsinnig dikt.
2008-09-30

  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten ska vaka över dig" Ordsp.b.2:11
Applåd!
2008-09-28

    forskaren
Tack!!!
2008-09-28

    ej medlem längre
Klokord, livsfilosofi, visdom,
precis sådär är det.
2008-09-27

  J A Nicander
Tänka efter före, blir i detta sammanhang dumdristigt då konsekvenserna och framtiden är okänd. Mycket ödmjukhet och äventyrsanda.
2008-09-27

  Aurelio
Manar till eftertanke!
2008-09-27

    forskaren
i ljuset går i varje fall du

in i

ljus
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius