Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då sitter man här då ...betalat 19 kr för en timmes surfande, i väntan på kanske en blivande partner. Första gången vi ses, pirrar lite, vem kommer ? Nåja, svaret kommer om exakt...hmm..klockan är 14.22, enligt tidtabell 14.48..fasen, en nervositets kaffe


Tåget 1

Höstlöven rusar förbi
som ilande blixtar

Ser ut över perrongen
liv och rörelse
glädje och sorg

Tänk att få en inblick
i alla dessa människors historia

Vem är dom, vad gör dom
vart skall dom....

Som en svartvit film,
som bara rullar förbi

En kaskad av virvlande löv
passerar, vilken härlig syn,
behövs inte mycket för att
fylla på energi depåerna, underbart.

Ding Dong, tåg från jönköping
kommer in på spår 2...
alltid tyckt om utropen,
någonslags trygghet, hmm, konstigt...

Tåg efter tåg
rusar förbi, stannar, startar.
Undrar hur mycket ström
loken drar..

Jaja..

Här sitter jag
med kittlande förväntan

Lite chatt i veckan
lite telefon häromdagen

Din spontanitet
min slummer väckte

Dina tankar synkade
mina tankar, ovanligt.

Utbildad rosenterapeuft,
certifierad regressionsterapeuft,
arbetar på ett museum...
jösses...

Mina tankar gick till flourtanten,
kanske trevligt om man fick se
en bild på fröken...

Mamma mia.....

Klart vi skall träffas, ett utseende
som tilltalar mig, tankesätt som
utmanar mig....

Hoppsan hejsan...ding dong...tåg från ... inkommer på spår 4....fan..tuggumi, måste hinna köpa.....

.........................................................................................





Övriga genrer av Mauri
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 14:37



Bookmark and Share


    trollflöjt
Spännande läsning!
Får jag fråga;
hur gick det????
2009-04-25

  lyckeli
Lycka till!!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri