Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig sova..

Jag är ej markfast
fladdrar omkring
en stad idag
ett hotell imorgon
när det enda jag egentligen vill
är att krypa ihop i din famn

Låt mig sova
tätt nära dig
låt mig le åt dig
när du dricker ditt morgonkaffe
låt mig slippa frukost
på Radison Hotel
och dåliga TV-program
på för hårda madrasser

Ska vi råna banken
du och jag?

 




Fri vers av Lapptanten
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-27 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten