Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna


Jag hatar när dagarna blir för lika varandra,
när man inte minns vilken dag det var
som man begick det ena, uträttade det andra.
Var det du eller var det jag!?

När dagarna liknar varandra för mycket.
Det är väl klart man blir förbannad
när man inte minns vem som sa eller tyckte
...eller nåt annat

När allting är slentrian och satans rutiner.
När allting flyter ihop i hjärnan.
Ser inte längre skillnad på stenar och rubiner.
Vilka lektioner som är lärda.

Jag minns helt enkelt inte
vad som är skillnad på höst och vår.
På sommaren och vintern.
På imorgon och igår...





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-18 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkännande om vardags-
tristessen, slentrianen,
rutinerna som blir tråkiga
2008-10-19

  miss angelique
Gillar den här. Gillar inte
"När allting är slentrian och satans rutiner."
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP