Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad

Vi går stigen fram.
Din hand
stor och trygg
håller min hårt.
Höstlöven liggger som en matta under våra fötter,
vinden blåser genom ditt hår.
Sittande på en trädstam
tätt bredvid varandra
behövs inga ord.
En värmande kram räcker.




Fri vers av blå fjäril
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-02 17:41



Bookmark and Share


  Marreb
Jättefint. Där vill man vara. :-)
2009-02-23

  Kanel
Fint, Jag känner kärleken! :)
2008-11-26

  Njord
Jag förstår precis
Princess
2008-10-02

  Fånga dagen
Jättefint skrivet
Där skulle jag med vilja vara :)

Anna-Karin
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

blå fjäril
blå fjäril