Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt kärleken segra II

Bli inte lurad av ondskan där Du går,
låt ödmjukheten komma ur Din mun,
låt kärleken strömma fram som flod när det är vår,
kasta ondskan i en bottenlös brunn.

Låt kärleken växa sig stor och stark,
kämpa mot det onda där Du står,
känn att Du är på säker mark,
och att tiden läker alla sår.

De sår som har bildats av grymma ord,
sagda i obetänksamhet,
kan repareras med kärlek över hela vår jord,
tillsammans med fredlighet.




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-28 17:48



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja det är så sant
och så fint återgett
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP