Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smile

Jag tänker tillbaka ibland
på misstag som jag gjort
sånt som jag ångrar så otroligt mycket

det knäcker mig
men inte lika mycket som det gjorde innan

Jag trodde att jag aldrig skulle släppa det
men efter all tid som gått
har jag lärt mig

kärlek lämnar sina spår
men livet går vidare
man måste bara acceptera det själv
man måste bara inse att det finns så mycket annat
här i livet

Alla har dåliga dagar
men om man bara anstränger sig
så består livet bara av goda stunder

Om du bara kämpar
märker du med tiden
att leendet finns där hela tiden
du måste bara våga visa det

Det är så jag ser på det




Fri vers av greeneyes
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-28 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes