Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borås 2008-09-05


Medan regnet föll över Borås

Ibland känns det som om det inte
finns något imorgon
allt är ett nu utan slut
stunden då jag försvinner
är redan förbi
jag somnar, i en värld av regn
bara för att vakna i en annan..




Fri vers av Herr Ångest
Läst 293 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-28 22:52



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Oj så bra...gillar tonen i den här och gillar raden
"allt är ett nu utan slut" extra mycket.

Ibland så önskar jag mig just det nämligen...att nu inte tar slut...men likt förbannat så gör det ju det...

Mycket gott skapat i så få rader!
*tummen upp*
2008-09-28

  genni VIP
Känner vemod, men gillar känslan texten förmedlar och jag hoppas att den "nya" världen visar värme och lite sol.....
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest