Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få blicka framtiden

inte nu

när tiden rinner flytande

stegen de är och var

blytunga och ångesten log

 

inte nu

när mina steg bär framtiden

låt mig då få lyfta

känna mig segrad

låt mina vingar orka ett tag

bara få känna mig för

 

andas

varje nysprungen dag

 

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-29 17:21



Bookmark and Share


  berxper
Det låter som om: inget tungt får komma in.
"inte nu"...nu när framtiden ljusnar.
En önskan om hopp.
Ditt slut är så vackert!
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz