Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gott det kan vara att leva


En god morgon,

ett vackert väder,

en god vän,

ett gott samtal,

en god samvaro,

ett gott skratt,

en vacker sång,

en god natt!

Tack!!




Fri vers av Susy Q
Läst 581 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-29 22:55



Bookmark and Share


  Just Emotions
mmm visst kan det var de!! :) HÄRLIGT!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q