Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig..


Snö

Ge mig snö
och kallt väder
sådär så att näshåren fryser ihop

Ge mig
snöänglar
och
en rejäl mulning
snö i nacken





väck mig




Fri vers av mistermalin
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mistermalin
mistermalin