Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen skandal


Mitt hjärta slog ihjäl sig idag
men vem sörjer..ja rakt inte jag
för det var så förbannade skralt
och vekligt så det var fatalt

nu är man en döing..so what
livet stod sig ändå så platt
med sorger och eländes kval
så detta är ingen skandal

nej jag säger det är då för väl
att nu är man en hjärtlös själ
som makligt kan segla omkring
och beröras av ingenting































Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 425 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-30 08:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hehe...HELT SUPERBT!!!!:)
2008-10-01

  fågel grå
Skulle inte tro det..
2008-10-01

  Yvonne
Fantastiskt! Ja, ibland när det gör ont i ens arma hjärta så kan man tänka att det vore bättre att vara en hjärtlös sate som går oberörd genom livet. Men, när det kommer till kritan, är man ändå glad över sitt varma hjärta. Otroligt att få till en dikt på detta tema. Applåder, applåder.
2008-09-30

  Leva Livet
Charmig som alltid, fast jag tror inte på ett ord...; )
2008-09-30

  desperado
Välformulerat som alltid! Fniss! Jag vet inte jag om en hjärtlös själ eller ett själlöst hjärta är något att ha. I själ och hjärta är jag nog rätt glad åt dom båda. du!:)
2008-09-30

  aol
underbar rytm med ögon som som ändå har glimten
2008-09-30

  Last Word Spoken
Ingen skandal ger en känsla fenomenal!

Du skriver som en sann Gudinna Bodil!
2008-09-30

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha ja vad enkelt allt skulle vara.
Men rätt trist ändå
Life is a rollercoster :-)
2008-09-30

  Karin Rosberg
Helt underbar!! är fångad av rytmen i denna.......du är suverän på det!!
2008-09-30

  papessa
ibland skulle det vara skönt att bara kunna segla omkring och inte känna någonting... bra fångat med humor och glimten i ögat...
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg