Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu och haiku


september 08 samling (urval)


sitter på soldäck
seglar utmed regnig kust

geting i vinet

*
jag är er kapten
sa kvinnan vid takeoff

flög oss genom moln

*
kramarnas värme
håller mig vid liv, sorgens

tårar läker sår

*
startade en grupp
där det kunde vara rätt

att få göra fel

*
en föreställning
jag lever med, är en olycka

som inte ägt rum

*
när han glömde tiden
uppskattade han den

*
jag tycker du kan
träna dig i att inte

ta snabba beslut

*
höstens kropp och själ
splittrar sommarmänniskan

en vemodig skönhet

*
dykandens ögon
bryter och återspeglar

hösthavets vågor

*
bländade vi satt
på Riddarholmskajens

brygga av silver








Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 694 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-30 11:17



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Och nu har jag återvänt och plockat ut min favorit.

höstens kropp och själ
splittrar sommarmänniskan

en vemodig skönhet

Eva
2009-02-16

  Eva Langrath VIP
Du fick mig att både skratta och känna vemod, underbar samling som jag kommer att återvända till.

Eva
2008-10-01

  aol
underbart
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP