Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord

Min saknad för dig skapade kärleken
Min besvikelse över dig skapade hatet
Mina minnen av dig skapade sorgen
Mitt hjärta kämpar för att slå




Övriga genrer av Gabriella Wiman
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman