Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

Jag försöker, men jag kan inte.
Vill, men vågar inte.


Säga att jag saknar dig.




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 01:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Väl uttryckt i korta ord- vår rädsla att bli sårade om vi öppnar våra dörrar
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman