Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Postmodernismen är död. Jag menar det.


Performa

Jag är subjektet
Klumpig, självmedveten
Omgivningen är statisk

Jag förändras
Men systematiskt
Här är jag, i texten

Om några rader
Finns jag inte längre
Men det vet jag inte ännu

Det är en stor rörelse som sveper igenom
En hand, som från ovan

Rörelse, texten för mig framåt
Jag vet inte vad den vill
Är jag en idiot?
Kanske är jag humor

Subjektet, det är jag
Skrattar åt mig själv gör jag gärna
För jag är smartare än min arbetsgivare
Poeten




Fri vers av Seud P Myno
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-01 00:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härlig text.

Eva
2008-11-06

  Mögelhud
jag skrattar när jag läser det här. jag kan höra din röst i mitt huvud när jag läser, jag vet precis hur det skulle låta om du läste den högt. jag tycker om början, den är filosofiskt burdus, på ett bra sätt. Jag tycker om djupet och humorn, den är intressant.

men vem är jaget?
2008-10-08

  greajt
älskar den!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno