Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom mina


Ögon

 

Vildhet sträcker sig

Utanför hjärtats gränser

Bort genom vanlighetens

Lugna ballongfärd

 

Se panterögats oräddhet

Möta kärlekslöshet

Med starka armar

 

Stå fast på ensamhetens klippa

Vandra i drakars brinnande eld

Falla oskadd genom frestelser

I  de glimrande spindelnäten

 

Våga plocka drömmar

I bergens skrevor

Där björnen vakar sovande

Rädslan dunkar hårdhänt

Genom blodet

   




Fri vers av madigan
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-01 09:17



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Djupt och innerligt bra!
2008-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Ett mästerverk!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan