Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bara samvetet som hindrar dig.


Vem är du att välja?

Miljontals saker att göra
tyngder att bära
skulder att känna
röster att höra
och intryck att fånga

ett liv
ett beslut
inte underligt att det ofta blir fel




Fri vers av Mandelma
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma