Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk DIG för, innan.....

Orden som Du sa till vännen gjorde att han sårades,
Du såg inte att hans ögon tårades,
såret orsakade en infektion,
som påverkade hela hans situation.

En stor del av hans identitet suddades ut,
han blev inte den han varit förut
Han stängde in sig och blev ej som förr,
Nu öppnar han aldrig mer, när någon ringer på hans dörr

Du får aldrig mer se honom igen,
Du får aldrig mer ha honom som Din vän,
Du mår dåligt, men han drabbades mest,
På grund av obetänkta ord, för honom kändes det som pest

Så tänk på vad Du sagt till Din bästa vän,
Du får ej någon andra chans, det vet jag min vän,
Jag vet även att Ditt hjärta har brustit itu,
Men Du kan inte göra nåt, för han är borta nu....




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-10-01 14:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så obeskrivligt sorgligt.
2013-04-13

  Trädflickan
Så sorgligt det känns. Nä man ska tänka sig för.
2008-10-03

    sunnanvind
Ord kan göra så mycket med en människa...bra skrivet! Applåd!
2008-10-02

  Havsbris
WOW

som säger den andra
poet, mitt i prick!!

Det krävs så liten,
man ska akta sig för hur
man behandlar de vänner
som man har, de väljer
vi för att de är äkta, så hur
kan man bara göra så där
saker utan att tänka
eller känna, bara för att
man tar allt för givit?? NÄÄ
det ska man inte, för att
en dag är vi som är drabbad
och då finns inte där de
vänner vi behöver och kastade
borta eller nonchalerade!!!

läs- och tänvärd vännen!!
5*****
2008-10-01

  Troll ॐ
mitt i prick! underbar skrivelse

man måste tänka sig för
det är dte inte många som gör

!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP