Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i alla mörker vandrar hon

Vännen,
din värld har rämnat.
Den strippade sig själv naken
krälade på bardisken
och spydde ut tryggheten
ner i någon främlings knä.
Meditation, kallar du det
när du plockar sönder sömmarna
drar ut spikarna
tar bort punkterna ur meningarna.
Vad har du kvar?
Du har byggt ett hus utan väggar,
och sen gråter du för att det blåser som fan.
Du är Narcissius
som druckit allt vatten ur sin källa
och inte längre
har någon reflektion att försjunka i.
Så du bara sjunker
in i dig själv.




Fri vers av Sanne
Läst 560 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-02 10:30



Bookmark and Share


  Skäl till själ
"Vännen,
din värld har rämnat.
Den strippade sig själv naken
krälade på bardisken
och spydde ut tryggheten
ner i någon främlings knä."

att bli inslängd i en dikt såhär är helt underbart!
paaaang! sen är man fast i den resterande texten vilket är jävligt bra
2009-02-16

    Bim
...ett vaket diktarjag med insikt och skärpa i orden
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Sanne