Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar väl som vanligt om andra i någon slags kombination med mig själv...


Någonstans



Någonstans inom mig finns en annan människa.
En vacker sådan.
En självsäker person.

Empatisk.
Leende.
Älskvärd.

Någonstans.

På andra sidan om mina mörka rum.
Mina svarta väggar.
Och mardrömmar.

Mina nedåtgående tankespiraler.
Min frustration.
Mitt hat.

Någonstans.

Jag tror det...
eller rättare sagt; Jag vill tro det.

En person full av glädje.
Av liv.
Tom på ångest.

Någonstans.

Någon-jävla-stans.

Men var?






Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-02 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP