Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur vet man att det man känner är äkta?


Hur vet man? Jag vet hur.

Jag vet att det är äkta när jag vill kyssa dig en bakfylledag innan du borstat tänderna.

Jag vet att det är äkta när jag vaknar på natten av att mina händer sökt sig till din kropp medan jag sov.

Jag vet att det är äkta när du ser mig i ögonen, det finns något där som visar att du är ärlig och att du älskar mig.

Jag vet att det är äkta när du berättar att du legat och tittat på mig medan jag sov.

Jag vet att det är äkta när jag varje dag på jobbet räknar ner timmarna tills vi träffas igen.

Jag vet att det är äkta när du åtrår mig trots att jag ligger förkyld och svettas med feber.

Jag vet att det är äkta när jag håller mig vaken om natten bara för att få se på dig och höra dina andetag bli djupare.

Jag har ingen annan förklaring än att jag känner det i maggropen, jag känner och jag vet att vi är något som skulle bli.

Vi är äkta och vi kommer alltid att vara.






Fri vers av Suz
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-02 00:50



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Ja så är det ju.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Suz