Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett par minuter tidigare


Den här tiden på året hoar inga uvar längre

Regnet som faller, faller mer skoningslöst

Och blåa dagar blir gråa dagar


Ändå kan jag inte annat än njuta

för nu kan jag krypa upp i soffan

med pläden svept runt mina axlar

Och för var dag som går

kan jag tända mina ljus


ett par minuter

tidigare

 




Övriga genrer av Blomster
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-02 01:32



Bookmark and Share


  Della K
Gud vad underbart.

Det är precis så jag känner också...

Raggsockor, filt, te, tända ljus, bra bok, musiken för dagen... (nu är en jazz-tid) eller en bra film...

Alla ni som inte sett La Haine... se den för guds skull!!

Höst kramar
2008-10-27

    ej medlem längre
En jättemysig höstdikt - tack!
Jag fastnade genast från den
första suveräna inledningsraden,
verkligt bra skrivet!
2008-10-18

  micke marin
Ha ha bravo! Snart är vintern här, underbart! Mörkt, kallt och mysigt.
2008-10-11

    ej medlem längre
Fint skildrar du kontrasten mellan höstrusket ute och höstmyset inne!
2008-10-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan man se det!
Ett vackert ljus
att lysa upp hem
och hus! Jag har ju
sagt det förr Blomster
Du är vårt: *LJUS*
******************
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse