Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mötte *

Jag mötte en man
vars ögon visade
hela universum

Jag mötte en man
vars röst bar
över hav och land

Jag mötte en man
vars händer var så starka
vidrörde som fjärilens
mjuka vingeslag

Jag mötte en man
vars kropp
passade min
tog mig till höjder
jag aldrig nått

Jag mötte en man
vars väsen
förde mig till evigheten
som existerar just här




Fri vers av Annette Andersson
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-02 13:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Du "mötte" och blev sedd...vackert och känslosamt..
2008-10-02

  Sofie Viktoria
Lyckliga du! Så fint du beskriver det här!
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson