Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit flagga & om att hantera en Fröken



Jag kapitulerar
vit flagga
Du har monopol på mitt hjärta

Men den hängande mannen
förmår sig inte
följa den vandrande vargen
Jag är Ingenting för dig

Inte många kan hantera en Fröken


Jag tänker aldrig bli hans,
men mina tankar tillhör inte mitt
huvud längre

Du har gjort en snöängel i min själ
Ett avtryck i min blick
Ta mig till ditt hav


Känner du det inte?
Tystnaden slickar din hals.
Jag ska sjunga dig till norrsken


Vi älskade för länge
Din hand var runt min handled
just för att inget annat fanns
Vi skulle kunnat bli den största
kärlekshistorien genom tiderna
- men man lyckas inte allt

Istället blev du min blinda fläck

Låt mig gå
Jag tänker inte behandla dig som en spetälsk,
men jag tänker inte kyssa dina läppar
om de ändå ska gå av




I vilken å badar du din kropp i?




Fri vers av om en Siri
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-02 15:49



Bookmark and Share


  blaite
Du e ruggigt bra..de bara e 300 blås hela tiden..Blaite
2009-05-16

  elden
Hell, du är begåvad flicka lilla.
Känslor till tusen här
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri