Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aktuellt från "förra krisen" skrev den för 2 veckor sen, men... hur aktuell är den inte än mer nu...


Hope och Palin


Förr sa man US har
Bob Hope
Johny Cash
Och Bill Clinton

Sverige
No hope
No Cash
Och Göran Person



Nu har US Palin
Vacker, leende och vältalig

Vi har Sahlin
Med ”luden äggskalsfrisyr”
Snett leende och
Talar helst om ”jag Mona”….

Bevara oss från detta arma spöke….




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 06:36



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
your insights into America are wonderful...have you considered
a career in television?
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO