Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din ängel är här

Bekymra inte dig för ängeln är här för att skänka din själ evig harmoni
du har gråtit färdigt söta lilla vän
livet är din frihet
livet är bara ditt och ingen annans
jag ber dig att ta emot mig nu
jag är alltid här för att uppfylla ditt kärleksbehov
oroa dig inte mer för din älskare är här




Fri vers av Skrivarn
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 21:32



Bookmark and Share


  Sophia B
Mhm, varm & mysigt. Stärkande och omtänksam. Ändå finner jag den på något sätt lite ironisk? Kanske är jag som börjar bli trött. Oavsett gillar jag den!
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn