Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smeka till den lilla döden

och det är
på dina ord
jag drömmer

en tanke på
framtiden som

jag har inte glömt
var vi rörde varandra
i min fantasi

så ska jag smeka
dig till andra sorters
små dödar




Fri vers av virre
Läst 737 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-02 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre