Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HERR HULIGAN

Huliganen ser inte vidden av det han gör,
På alla sorts matcher han bråkar och förstör,
Krossa och slå sönder, och få någon fälld,
Då mår han riktigt bra, då blir han tillfredsställd.

Att kasta sten mot snutar, det känns otroligt bra,
när blodet från människor sprutar, för honom känns det så bra,
att bränna saker, krossa glas, en kick det honom ger,
och speciellt att sparka, på nån som ligger ner.

Han vet att han kan fortsätta, det gör honom tänd,
år från år så släpps han in, trots att han är känd,
varför blir han ej portad, på livstid som sig bör,
varför blir han ej straffad, för all skada som han gör

Det måste bli en ändring, redan nu i dag,
en ändring i lagen, mycket hårdare tag
mot dessa ligister, som inte kan något annat,
än att slåss och förstöra, nog är det .....bannat!

Varför har Ni låtit detta fortskrida,
det är så många människor som fått lida,
miljardkostnader materiellt,
och huliganen har på det viset sig själv tillfredsställt.

SÅ GÖR NÅGOT - NI SOM STIFTAR LAGAR - N U ! ! !
HELA SAMHÄLLET HÅLLER PÅ ATT GÅ ITU,
DET FJÄSKAS FÖR MYCKET MED HERR HULIGAN,
SÅ SE TILL ATT DET BLIR ÄNDRING, SNABBT SOM .....!




© Ted Örnberg 2008




Övriga genrer av Eaglemountains VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-03 10:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Å så braaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!applåder för din fasta bestämda röst som ekar ändans hit...faller in i ropandet!!!
2008-10-08

    secret2
Bra skrivet, och väldigt sant!
2008-10-03

  Mats Henricson
Några Ord i Tiden, och det är också På tiden att någonting Radikalt görs åt dessa "olycksbarn" ! Därför är det Djupt beklämmande att , i TV 1:s God Morgon (ca 8.30) , vara tvungen att, med Avsmak, åhöra en representant för "Flumkriminogin" bre´ut sig och , i strid med all utveckling, Framhärda i denna ,för länge sedan , av svenska Folket, UTDÖMDA FLUMPEDAGOGIK ! OM en Mördare råkar vara 13 år, så ÄR det,likafullt , en MÖRDARE ! UT MED FLUMMARNA ur Svensk Kriminalvård !! DEN GALOPPERANDE UNGDOMSVÅLDSPIRALEN berör dem INTE, tydligen, DESSA URGAMLA "FLUMPROFETER" lever kvar "PÅ EN ANNAN PLANET" eller i "EN ANNAN TIDSDIMENSION" !!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP