Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du rörde vid mitt inre







Du rörde
vid mitt inre

Du fyllde
mitt sinne

Du är allt
jag nånsin
önskat mig

Varje stund
varje ögonblick
blir speciellt


Jag andas
Din frid
på den väg
Du öppnat
som leder till
oändlighet


redo för
varje dags
underverk




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 348 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-03 12:35



Bookmark and Share


  Yvonne
Vacker dikt som andas tacksamhet över livet och ett sinne fyllt av frid. Underbart.
2008-10-05

    forskaren
oändlighetens

varande

inom

i

Dig
2008-10-05

    BabsanS
En text man blir glad av!
2008-10-04

  KristinaE
Vacker och skön att vila i!
2008-10-04

  Bibbi VIP
Så har jag det också.
Bokmärke.
2008-10-03

  Nasrin
"Varje dag en underverk"
Underbar att höra vaje dag är en gåva 0ch varje ögonblick är speciellt.
tacksamhet för varje dag,
Mycket vackert skrivande av dig!!!!
2008-10-03

  Johan Bergstjärna VIP
Varje dag ett underverk!
Härlig dikt.
2008-10-03

  friheten
¨SÅ vacker skrievn!
2008-10-03

  devilsangel
Vackert förmedlad tacksamhet till det största i livet...
2008-10-03

  anits VIP
En text med ord som berör
2008-10-03

  rebecca d
ja, där rör han i varje stund och livet drar igenom oss o leder oss...in i äventyr...smärta...utveckling...glädje...födsel, förlossning...allt!!!
och så vackert skrivet..
2008-10-03

    Maria Malm
Enkla ord kan förmedla storhet.
2008-10-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det gäller att
var öppen och beredd
och inte nödbedd
när det ramlar in
något gott, då skall
man tacka och ta
emot det, som ges...
Väl och rätt skrivet!
2008-10-03

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Även mitt inre berörs av detta. Amen, Michaela! Tack för bra dikt, hälsar vännen Fredrik
2008-10-03

  lyckeli
Enkla ord som bildar stor skönhet i språk...
2008-10-03

  Domino
Känslosam...mycket bra skrivet!!!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius