Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELA DET VÄNTANDE LIVET ÄR VI

En aura av kärlek omsluter Dig,
lyckan strålar i Din blick,
Tänk att jag äntligen har DIG hos MIG,
Just i detta ÖGONBLICK

Jag är SÅ LYCKLIG i denna dag,
jag håller Din mjuka hand,
Vi lyssnar till kyrkklockans mäktiga slag,
Nu skapar vi livets band

En brud så vacker i den vitaste klänning,
En tår kryper längst min kind,
Jag har en så otroligt underbar känning,
Av lycka, kärlek och doftande vind

Vår herde nu oss förenar,
vi bekräftar med bíndande ord,
och ringen med vackra stenar,
jag tåras, min lycka är gjord

Vi kysser varandra i kyrkan
en vacker brittsommardag,
DU är föremålet för min stora dyrkan,
jag känner ett lyckans behag

Hand i hand vi följer den rosade gången,
mot framtids lycka det bär,
i eko från orgelsången,
jag tittar på DIG, SOM JAG HAR SÅ KÄR

Nu tar VI det STORA KLIVET,
VI - det är DU och JAG,
som ska följas tillsammans i livet,
och älska varann, varendaste dag



© Ted Örnberg 2008










Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-03 22:43



Bookmark and Share


    secret2
Vackert!
2008-10-07

  anits VIP
Så underbart vackert
2008-10-07

  * Ammi *
underbar kärleksförklaring!
2008-10-04

    ej medlem längre
jättefint!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP