Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker ett hjärta....


Jag söker ett hjärta
Att transplantera
Söker ett som aldrig älskat
Ett som inte brustit
Mitt har brustit så många ggr
Så det är ärr, på ärren
Och blodet som pumpas
Runt riskerar att
Spräcka de gamla skador
Som kärlekens baksida gett

Så jag söker ett hjärta att transplantera
Ett som sitter på en kall person
Som inte fått några kärleksskador
Eller som inte behövt uppleva svek
Eller kärlekens upplösande bomb

Kanske är det du
Som en dag ska skänka mej ett sånt




Fri vers av LassO
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-04 09:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänk om det finns,när
livet gör oss illa
2008-10-04

  Fånga dagen
Fint skrivet verkligen ja det skulle ju vara bra att kunna göra så

mvh anna-Karin
2008-10-04

  Elaine.S VIP
Det skulle man vilja önska sig ibland...när livet gör för ont..
2008-10-04

  miss angelique
Det skulle man nog behöva.. Men finns det hjärtan som aldrig brustit?
2008-10-04

  Angeldust
Jag är nog kall :-s applåd !!! kram på dej
2008-10-04

  the apache kid VIP
i think the scars make you stronger
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO