Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnmedicin



Ett blått sken, dom skjuter på mig, en gasmask täcker mitt ansikte. SSRI-preparat. Svart hat. En höstpromenad i ösregn. Gula löv. Kyla. Prozac.
Går i otakt. Vad fan glor dom på? Min frisyr? Shit, polisen... Dom ska ta MIG va!? Cipramil. Anti-superlativ. Värdelös. Bäst. Sämst. Felfri. Stämningsstabilisator. Likvakor. Gråter och stirrar i spegeln på min onda tvilling. Ska strypa honom. Lamictal. Kannibal. Låg. Fontex. Knäckt som kex. Natt även på dagen. Vaken på natten. Psykofarmaka. Hungrig som på Ramadan. Oförmögen att le. Panikattack. Maniskt skratt. Anti-depressiva. En smutsig snödriva. En känslomässig dimma...





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-13 08:41



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, denna texten kan i sin rumphuggna stil tala om vadsom fattas i Moder Sverige
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP