Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltvatten i blodbanan


Det gör så ont
när hjärtat är på väg
att drunkna

och ögonen vägrar
att hjälpa




Fri vers av HQ
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-04 19:07



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
En underbar beskrivning på hjärtlig kärleks smärta!
Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-27

  -Ulla Tilemo- VIP
Hjärtat har en förmåga att alltid gå sin egen väg.
Du får mycket sagt mellan raderna och med dina få ord.
Strålande. Bokmärker
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ