Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag tänker inte sakna dig

jag tänker inte gråta,
inte heller skrika att jag hatar dig
för det är nog inte så

men när du bara går
är det som om allt bara rasar
(jag förstör, och du är hela världen)

och jag tänker inte sakna dig
jag tänker bara
låtsas att det är som vanligt


men det är inte som vanligt

ingenting
är som vanligt utan dig

och jag saknar
dig


jag vet att du inte kommer tillbaka

fan vad jag hatar det


dig kanske.




Övriga genrer av Ettrosamoln.
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 20:01



Bookmark and Share


    körsbär
skitfin dikt, man kan nästan känna igen sig!
2010-01-24

    Sandrew
När jag läste den här texten fick jag lite ont i magen för jag blev lite ledsen och det betyder att du berör mig ju. :)
Grymt snyggt!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.