Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även änglar är grymma

Med dig föddes världen
det stora alltet
hela min rymd
i din lilla, lilla kropp

och med dig följde
all lycka jag har, och någonsin haft
ända gör det så ont
att vara dig nära för

du förde också med dig en rädsla
tyngre än jag kan bära, men måste

Rädslan att förlora




Fri vers av Softcore
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-05 03:16



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så är det verkligen! Man får bära det tungt, rädslan att förlora.. Ibland är det nästan övermäktigt med denna rädsla, mkt fint skrivet
2010-06-06

    sunnanvind
Precis så känns det..exakt så..din text går rakt in i mig!
2008-10-27

  aol
så vacker så berörande bravo
2008-10-05

  Michaela Dutius
En underbart vacker dikt om den oro som föds med ett efterlängtat älskat barn- och som aldrig dör- förrän med modern.....
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore