Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå mig hellre gul och blå

Än att lämna mig på det här sättet..
Verkliga blåmärken gör mindre ont.

Det känns som att någon håller på att slita ut mitt hjärta ur min kropp.

För bara några minuter sedan klev du in i taxin mot arlanda, igen.

Ge mig kraft att klara av det här för jag har ingen aning om hur det ska gå till,
allt känns bara meningslöst.

Ses i november älskade.




Fri vers av Suz
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz