Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskans makt är utan hopp

Ondskans makt är utan hopp
Änglafursten Mikael
har besegrat den store draken
ormen från urtiden

Nu finns frälsningen och kraften
hos Gud och hans Son
Ju närmare vi kommer Jesus Kristus
ju närmare kommer vi
den starka makten
Om vi i tro släpper igenom
Kristi makt
då öppnar vi våra sinnen
för den Gudomliga kraften

När vi kämpar mot det onda
finns änglar där till vår hjälp
Änglarna bär på en himmelsk glans
Vi ber om änglavakt till barn
som måste fly från krigen
Vi ber om skydsänglar till barn
som får lära sig att döda
De små hör samman
med sina änglar i himmelen




Fri vers av Maria T
Läst 477 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-05 12:08



Bookmark and Share


  KristinaE
.. så vacker om änglars beskydd och trygghet - men även barn som väljer krig frivilligt eller ofrivilligt behöver änglaskarans goda beskydd!!
2008-10-13

  Lia-Lej
Bra påminnelse om var vi hittar den starka kraften!!
2008-10-05

  Michaela Dutius
En helt underbar dikt Maria som ger hopp och ljus över vägen.
2008-10-05

  Sladjana Zubcevic
"När vi kämpar mot det onda
finns änglar där till vår hjälp
Änglarna bär på en himmelsk glans
Vi ber om änglavakt till barn
som måste fly från krigen
Vi ber om skydsänglar till barn
som får lära sig att döda
Då små hör samman
med sina änglar i himmelen "
Bra skrivet, min vän.
2008-10-05

  mare VIP
Härliga rader, ondskan är hopplös :)) Guds kraft, den största !!!!!
``Ondskan kommer ingen vart, med Godhetens kraft ``
Kristus vann.....Praise Him !!!!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T