Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga berg och djupa dalar...

Åter nere i dalens skreva

kisar toppen med längtan och fruktan

Börjar med stegen möta

stigens kvistar nöta

Känslan av återseende

driver hjärtat framåt

Livets rytm

återigen överraskat




Övriga genrer av Mauri
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri