Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skatter ..

Ser in i dom gröna

speglar min själ

Tåren i mitt öga

forcerar min kärlek

Så underbara

så duktiga

Pappas underbara

medsjälar...

Jag älskar er...




Övriga genrer av Mauri
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-05 14:00



Bookmark and Share


  Elfa
Mmm..Så fint!
Ja de är ju såå fina!!
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri