Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA FÖR EN NATT.....

Minns Du första gången jag höll Din mjuka hand,
minns Du när vi knöt så vackra kärleksband
minns Du första kramen och vår första kyss,
första kärleksnatten minns jag också nyss

Med Dina vackra ögon DU tittade på mig,,
jag sa, "MIN FINA TJEJ, - VAD JAG ÄLSKAR DIG",
Kärlekens strålglans då omgav oss två,
Jag älska´ Dig så mycket, i alla fall JUST DÅ

Sen kom så många löften, som Du ej kunde hålla,
Du tyckte att Du ständigt just mig behövde kolla,
Du var så sur och svartsjuk, förändrad och "knäpp"
gjorde mig så illa med de hårda ordens käpp

Du blev så annorlunda, än den tjej jag kände förr,
DÅ öppnade DU ofta, den sanna kärlekens dörr,
NU är Du ju en fiende, en riktigt farlig tjej,
det verkar ju precis ........... som att DU HATAR MIG!

Nu mår jag så dåligt, jag vill inte mer,
vá med DIG, KVINNA, Du konstigt Dig beter
Du har ju blivit snurrig , ja HELT och fullt "OMVÄND"
Nu lämnar jag ju DIG, OCH - jag har blivit "BRÄND"

Nu ska jag va´ försiktig, jag kanske låter bli ,
att skapa nå´t förhållande, som jag kan fastna i,
Nu vill jag vara ensam , och köpa mig en katt,
och vill jag träffa tjejer, så blir det för en natt.....




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-05 16:21



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Nog många som känner igen sig i den
2008-10-09

  Ellan
bra skrivet, och tänkvärt..
tur så ger sig känslan av att bara
ha någon för en natt... //
2008-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Även bara, att leva
för en natt, kan bli
en tom vana, men
passar det Din bana
skall inte jag, till
annat Dig mana...
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP