Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hund och matte - delad sorg

Först undrade jag vad hon höll på med, hon bryr sig aldrig om dörren...

När jag sedan tittade på klockan förstod jag vad det handlade om, 17.30, husse är sen från jobbet...

Hennes försiktiga steg mot dörren, intensivt lyssnande, försiktigt viftande på svansen...

Hon vet inte att det är söndag, hon vet heller inte att husse inte kommer hem alls ikväll men hon väntar tappert.

Hoppas på varje ljud att det ska vara hennes högt älskade husse som kliver in genom dörren.

Efter en stund lunkar hon besviket tillbaka till sin plats och lägger sig ner för att fortsätta vänta..
hoppas.

Den här dagen känns väldigt lång, dag nummer ett utan dig.

Saknar dig:-(




Fri vers av Suz
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-05 19:33



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode tid...
Jag känner med er
fullt ut... Gode tid...
2008-10-05

  prinscess VIP
strak saknad
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Suz