Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till PQ från HQ med all kärlek i universum, för jag vet att du finns där.


Jag behöver dig, därför finns du kvar


Vet du om att jag älskar dig
mer än någon annan
Du är den enda
som jag har vågat släppa in
Jag vet vad de säger
att det inte går
Man kan inte älska någon som inte finns
Men du fanns
och även om du inte finns för dem
så lever du för mig
Du cirkulerar i mina ådror
Du andas med mina lungor
Du gråter genom mina tårar
och du smeker frosten av gravstenen
med mina fingrar

Jag vet vad de säger
men jag lyssnar inte längre




Fri vers av HQ
Läst 595 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-05 21:08



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Applåder och bokmärkt förstås!
2008-10-06

  -Ulla Tilemo- VIP
Så vackert sagt om något som inte alla kan förstå.
Jag förstår precis och det är självklart för mig att kärleken är kvar även om kroppen inte finns här hos mig längre.
Kärleken är evig......
Det konstiga är att den faktiskt till och med växer. Livet är ändå förunderligt....!
2008-10-06

    papillon
Du har rätt, lyssna inte - suverän text om en annan sorts kärlek, betydligt mer bestående än passionens bengaliska eldar.
Applåderas med glädje!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ