Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behövde bara skriva..

att jag saknar din kropp bakom min i soffan

jag saknar dina kyssar i nacken....

Men framför allt annat så saknar jag din röst och dina ord.




Fri vers av Suz
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz