Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mig själv


Den underlige mannen

Mannen som tänker för mycket
mannen som tvivlar
mannen som aldrig sviker
mannen som tar hand om kvinnan han älskar
mannen som ingen skönhet har
mannen som gråter likt ett barn
mannen som är sjuk i själen men ren i hjärtat




Fri vers av Skrivarn
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 02:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Den mannen borde vara mycket älskad för sina sällsynta egenskaper...
Applåd.
2008-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Påminner lite om en jag känner alltför väl.
Han sjöng visst i punkband en gång i tiden.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn