Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Machismo

De säger att jag är
Den Andra kvinnan.

Låt gå för det.

Men inte det Andra könet.

För först och främst är jag – kön.

Ett hungrigt, gapande och glupande kön
som kan svälja dig hel,
tugga tills du fradgar
och sen spotta ut dig, urlakad och våt.

Du vet att du vill.

Ha mig för dig själv ikväll
Men att du inte räcker i längden
(fast det är bredden som räknas)
när jag har mer hår på bröstet än du.




Fri vers av bokstavskombination
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavskombination