Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norlevo, baby

Hon är kåt för 160 kronor.
Åtminstone ett par gånger om året.
Oftare är farligt, det står på bipackssedeln.

Men att det kan vara farligt ändå, har de glömt att skriva.




Fri vers av bokstavskombination
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-06 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokstavskombination